KRISTALWONINGEN DE LOCATIE HET NIEUWS Gebr. Blokland DOWNLOADS Contact

15 januari 2020

Blauwe luchten in Leerdam

De lucht in Leerdam is nog steeds blauw, het gaat dan ook voorspoedig! Uitvoerder Wim van Ouwehand - Bouwen & Ontwikkelen kijkt al uit naar het hoogste punt van de woningen, wat waarschijnlijk al in week vijf zal zijn! Er is nog één woning te koop en dat is bouwnummer 1. www.kristalpark.nl

22 november 2019

Appartementen uitverkocht!

Alle appartementen in Kristalpark hebben een toekomstig bewoner! Ze zijn allemaal verkocht en wat is het een leuke club mensen samen. Er zijn nog twee woningen te koop.

1 november 2019

Geslaagd start bouw event

Een zonnige woensdagmiddag en een leuk gezelschap. We kijken terug op een geslaagd start bouw event van kristalpark in Leerdam. Wethouder Zevenhuizen heeft een insectenhotel onthult dat in het naastgelegen park plaatst zal worden. Toekomstige buren hebben elkaar voor het eerst ontmoet en ideeën uitgewisseld. Er zijn nog twee woningen te koop. Interesse? www.kristalpark.nl

14 februari 2019

Uw praktijkruimte direct achter de voordeur

In de woningconfigurator heeft u al kunnen zien dat de Kristalwoning een variabele woning is die u naar eigen wens kunt indelen. Wij hebben de huidige opties uitgebreid met een nieuwe indeling; een praktijkruimte direct achter de voordeur!
Met deze nieuwe indeling is dit de ideale woning voor een zzp'er. Met de ingang direct achter de voordeur hoeven uw klanten niet het hele huis door. Meer weten over deze optie? Bel direct de makelaar!

Privacyverklaring  |  Disclaimer  |  concept en realisatie: buro111